nlenfrdeitpl

Organisatie

STRAMME SPIEREN MAAR JONG VAN GEEST.


foto stanly 2 120 augustus 2014 beginnen ongeveer 20 mannen bij Heracles aan een nieuw soort voetbal. "Walking Football". Mannen die ooit gevoetbald hebben maar onder hen ook velen die nog nooit gevoetbald hebben. Bewegen en het tegengaan van sociaal isolement is het doel. De geestdrift en het plezier onder leiding van trainer Jeroen Burghout is enorm. Naast de wekelijkse training is er het sociaal uurtje en wordt  ook deelgenomen aan enkele toernooien. De aanvankelijke stramme spieren worden weer soepeler en inmiddels is bij diversen de geest al volop in beweging.

Om een goede toekomst te borgen voor deze geweldige bezigheid wordt in het najaar 2015 besloten een stichting op te richten onder de naam GOLD STARS HERACLES.

Ondertussen heeft trainer Jeroen Burghout het idee gelanceerd om een eigen toernooi te organiseren. Geen doorsnee toernooi maar een meerdaags internationaal toernooi met naast voetbal ook veel aandacht voor vertier en onderling contact . Ook voor meekomende partners moet het gezellig zijn. Het idee is door de Gold Stars omarmd.De Toernooicommissie

hrouw geggermont mkulpe

Brochure

brochureacc

Hoofdsponsor

Stersponsors

CO Sponsoren

  • [javascript protected email address]