nlenfrdeit

TIJDIG INSCHRIJVEN BELANGRIJK

Wij wijzen alle uitgenodigde teams er op dat de voorrangsregeling  inschrijven voor de 4e editie van de Almelo City Cup nog 2 weken van toepassing is. In een eerder stadium hebben we de officiele deelname van 2 Belgische teams aangekondigd. Inmiddels is de officiĆ«le deelname van 2 oude bekenen uit Engeland ook binnen. Chelmsford gaat met 1 team voor de 4e deelname en Grimsby Ancient Mariners gaat met 2 teams voor de 3e deelname. 

Uit Schotland hebben we met Ardler Walking Football uit Dundee een nieuwe deelnemer. Vorig jaar stuurden ze twee waarnemers vooruit. Hun bevindingen zijn dus positief geweest want ze komen nu officieel met een team.

Om teleurstellingen te voorkomen dus inschrijven voor tot 15 oktober. WEES ER OP TIJD BIJ.  Uw inschrijving is definitief als wij het inschrijfformulier volledig ingevuld en ondertekend hebben ontvangen. Na 15 oktober bent u nog tot einde van het jaar in de gelegenheid om meer spelers en supporters aan te melden.Ardler Complex Walking Football        images                    grimsby

Hoofdsponsor

Stersponsors

CO Sponsoren

  • [javascript protected email address]