nlenfrdeitpl

TOERNOOI DATA 2020 STAAN VAST

Vrijdagmiddag 15.30 uur, het toernooi 2019 is nog maar net afgelopen en we worden al overstelpt met de vraag; "wanneer wordt de Almelo City Cup in 2020 gehouden"?
En, wanneer krijgen we de uitnodiging?  Geweldig dat we jaarlijks met zo'n grote groep walking footballers zo'n mooi evenement weten neer te zetten dat we bij het naderende afscheid al uitkijken naar het volgende jaar. Het toernooi neerzetten is voor ons als organisatie vanzelfsprekend een omvangrijke klus maar het succes wordt bepaald door alle deelnemers. Van vrijwilligers, scheidsrechters, sponsors, scholieren tot vooral ook de spelers uit de verschillende landen. De wijze waarop zij binnen- en buiten het veld met elkaar omgaan maakt het echte succes. 

Om de spanning niet langer op te bouwen, HET JAARLIJKSE INTERNATIONALE WALKING FOOTBALL FEESTJE, dé ALMELO CITY CUP, gaat plaatsvinden op 10,11 en 12 juni 2020.

Over enkele weken versturen wij de officiële uitnodigingen naar de deelnemende teams van 2019.  Zij hebben voorrang bij het inschrijven tot 15 oktober 2019. Daarna zullen wij ook andere teams, die zich nu al in grote getale melden, voor zover mogelijk, vragen hun inschrijving definitief te maken. Internationale diversiteit is hierbij ook een criterium.


Hoofdsponsor

Stersponsors

CO Sponsoren

  • [javascript protected email address]