nlenfrdeitpl

FEEST BIJ DE GOLD STARS HERACLES

20 Augustus 2014 vond de aftrap plaats van de 1e training van de Gold Stars Heracles. Op woensdag 21 augustus 2019( de trainingsdag ) is dit lustrum op gepaste wijze gevierd. De dag begon met een moment stilte voor het gelukkig nog enig overleden lid Ben Hulshof. Vervolgens konden we onze training houden in het stadion van Heracles, waar ooit ook de 1e training plaats vond.

Na de training was het tijd om met elkaar onder het genot van een drankje en hapje herinneringen op te halen over de afgelopen 5 jaren. Dit werd vergemakkelijkt aan de hand van een speciaal gemaakt lustrumboekje.

Bij een lustrum horen natuurlijk ook altijd mooie woorden en cadeaus. 

In een kleine rij van sprekers was de direkteur van Heracles, Rob Toussaint, als 1e aan de beurt. Hij refereerde aan de beginperiode en aan de unieke samenwerking welke in 5 jaar was ontstaan. Tevens complimenteerde hij de Gold Stars met hun sfeer, onderlinge verbondenheid en voortreffelijke organisatie, waarvan het jaarlijkse toernooi, de Almelo City Cup, het paradepaartje is. Ook de geweldige PR die de Gold Stars voor Heracles bedrijven werd door hem nog eens naar voren gehaald. Hij feliciteerde iedereen met deze mijlpaal en bood iedereen een bezoek aan de wedstrijd Heracles tegen Willem II aan met toegang tot de businessclub.

Vervolgens mochten wij een instantie in het zonnetje zetten.  Tijdens de gebruikelijke verloting tijdens de Almelo Cityn Cup werd er dit jaar € 1720,00 opgehaald. Dit konden we schenken aan de Stichting Almelo Doet Mee. Zij zetten zich in voor Almeloërs met een smalle beurs. DE opbrengst zal ten goede komen aan kinderen uit deze gezinnen die normaliter niet in de gelegenheid zijn om wedstrijden van Heracles te bezoeken.

Trainer Jeroen Burghout kreeg ook een presentje. Het trainen van de Gold Stars vraagt veel van de stembanden, immers luisteren is een groot probleem. Om te voorkomen dat hij steeds luider moet schreeuwen hetgeen de stembanden kan beschadigen kreeg hij een megafoon waarmee het communiceren voor hem hopelijk wat beter gaat.

De spelers die al vanaf het 1e uur deelnemer zijn werden in het zonnetje gezet met een foto speciaal op hout gemaakt.

De mannen van de materiaalcommissie werden nog verrast met een mobiele ballenpomp zodat ze niet wekelijks een eind hoeven te lopen naar het stadion om de ballen op te pompen.

Tenslotte kregen alle deelnemers een nieuw regen/wind jack waarmee de trainingen in barre weersomstandigheden comfortabeler zijn.

Ook de volgende training zal in het stadion worden gehouden. Tijdens deze training zullen 2 extra trainers ingezet worden om extra pleziertje te gunnen, terwijl in de ochtend voorafgaande aan de training een bezoek wordt gebracht aan het Historisch museum Wierden om oude beelden van de 6 kamp te bekijken. Hier zullen 2 Gold Stars te bewonderen zijn.

Het hele lustrumgebeuren dat begon met de Almelo City Cup ( met groot spandoek door de stad ) zal op zondagmiddag 22 september beëindigd worden met een gezellig familietoernooi in het stadion.
Alle deelnemers kunnen deelnemen met een team familieleden c.q. kennissen, buren

lstrum 21 aug 2019 4lustrum 21 aug 2019 2lustrum 21 aug 2019 3lustrum 21 aug. 2019

Hoofdsponsor

Stersponsors

CO Sponsoren

  • [javascript protected email address]