Tijdens het toernooi van 2016 is onder het motto OLD STARS FOR YOUNG STARS een verloting gehouden voor het jeugdsportfonds. Dit fonds stelt kinderen die om financiële redenen niet aan sport kunnen doen toch in de gelegenheid hun favoriete sport te beoefenen.

Dankzij de leden van de Gold Stars Heracles die alle prijzen bijeen hebben gebracht kon een cheque van €1750,00 overhandigd worden aan het fonds.

OOK IN 2017 VERLOTING MET MOTTO   OLD STARS FOR YOUNG STARS
Ook tijdens de 2e editie van de Almelo City Cup zal er weer een verloting gehouden worden voor een goed doel. Ditmaal is gekozen voor een project van de Almelose voetbaltrainer Peter van Meerten.
Met zijn project richt hij zich op voetbaltraining voor jongeren met o.a. Autisme en of ADHD . Ze krijgen de gelegenheid om speciale voetbaltraining te volgen op het complex van DRC 2012 in Almelo. Het uiteindelijke doel is deze jeugd zoveel vertrouwen te geven dat zij ook in het reguliere clubvoetbal hun plezier weten te vinden.

Dankzij de opbrengst van de verloting hebben we de kinderen van Passend Voetbal een schitterend nieuw tenue kunnen aanbieden alsmede nieuwe ballen.

 

OPBRENGST VERLOTING TIJDENS DE 3E EDITIE VAN DE ALMELO CITY CUP ( 2018 ) VOOR G-VOETBAL BIJ ORANJE NASSAU

OLD STARS FOR YOUNG STARS
Bij de Almelo City Cup hoort inmiddels dat we als gezamenlijke ouderen iets doen voor jonge mensen in Almelo. Jonge mensen die iets extra’s kunnen gebruiken om van hun hobby te kunnen genieten. Tevens willen we hiermee hun hobby en de wijze waarop zij deze beoefenen onder de aandacht brengen van een groter publiek.
Ook tijdens de 3e editie van de Almelo City Cup organiseren we daarom weer een verloting. Om de opbrengst weer zo hoog mogelijk te laten zijn zullen de Gold Stars Heracles gezamenlijk de prijzentafel vullen.
Dit jaar hebben we er voor gekozen om het G-Voetbal in Almelo te ondersteunen. G-Voetbal is voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook met een beperking moet je van leuke voetbalactiviteiten kunnen genieten. De KNVB organiseert al ruim dertig jaar competities voor G teams.
In Almelo vind het G voetbal plaats bij cvv Oranje Nassau. De vereniging waar we dit jaar voor de 3e keer te gast zijn voor de Almelo City Cup. Oranje Nassau is in 2005 met G-voetbal begonnen en kent inmiddels ruim 30 leden . Zowel met een Jeugd- als seniorenteam wordt deelgenomen aan de competitie. Wekelijks wordt er ook serieus getraind.
Wij rekenen er op dat ook dit jaar alle deelnemers weer ruimhartig loten kopen voor deze voetballers van cvv Oranje Nassau.
SAMEN ZETTEN WE DE G-VOETBALLERS IN HET ZONNETJE.