WIJ HETEN U VAN HARTE WELKOM BIJ DE ALMELO CITY CUP OP 04, 05 EN 06 JUNI 2024

Een paar dagen sporten en relaxen in het gastvrije Almelo. De walking football club, Gold Stars Heracles, zal samen met o.a. Heracles en Preston Palace wederom borg staan voor een sportief walking football toernooi, een gezellig partnerprogramma voor meegereisde partners, en een vriendschappelijke sfeer zowel op de velden als in het Hotel.
  • U geniet van een All-Inclusive arrangement in Hotel Preston Palace, waar u voor en na het sporten kunt genieten van het indoor zwembad, de bowlingbaan, de biljartzaal en de vele barretjes en terrassen en heerlijke gerechten. Een top locatie voor een paar dagen heerlijk relaxen. www.prestonpalace.nl 
  • U speelt o.a. in het gezellige en sfeervolle stadion van Eredivisieclub Heracles. www.heracles.nl
  • U wordt in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met het vriendelijke Almelo.
  • Gedurende de toernooidagen is er een transferdienst tussen Hotel en Stadion.
  • Het walking football toernooi kent 3 klassementen, welke vernoemd zijn naar nationale en internationale bekende Almeloërs.
  • Het Hendrie Kruzen klassement is voor heren walking footballteams 55+ die nog veel sportief fanatisme kennen. Gemengde teams is toegestaan.
  • Het Herman Finkers klassement is voor heren walking footballteams 55+ die plezier en willen winnen met elkaar verbinden. Gemengde teams is toegestaan.
  • Het Ilse de Lange klassement is voor dames walking footballteams 40+.
  • Daarnaast hebben we nog een Cup voor het meest sportieve team en een Cup voor het meest scorende team.

 

Het toernooi motto is: DEELNEMEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

Dinsdag

Dinsdag 4 Juni

Aankomst bij Preston Palace, de koffers gaan naar de kamer en het relaxen kan beginnen. Onder het genot van een drankje vinden de 1e ontmoetingen al plaats. Herinneringen worden opgehaald en het walking football jaar wordt doorgenomen. Voor het eten nog even ontspannen in het zwembad is vanzelfsprekend mogelijk.

Om 20.00 uur houden wij de Captainsmeeting. De belangrijkste wetenswaardigheden worden doorgenomen met de captains. Tevens worden onze teamcoördinatoren aan de captains voorgesteld.

De avond is vrij om te genieten.

Donderdag

Donderdag 6 Juni

Na een goede nachtrust en wederom een uitstekend ontbijt gaan de walking footballers weer naar het stadion.
Om 9.30 uur vinden de halve finale wedstrijden plaats en om 12.30 beginnen de finale poules. Alle ploegen spelen evenveel wedstrijden.

Om 9.30 uur staan onze dames bij Preston Palace klaar om de deelnemers van het partnerprogramma mee te nemen.

Om ongeveer 15.15 uur vindt een deel van de Prijsuitreiking plaats in het stadion. Vervolgens worden de overige prijzen uitgereikt tijdens de after Party in de businessclub van Heracles.

Om 17.00 uur is het evenement officieel beëindigd. De teams die nog een nachtje in Preston Palace blijven brengen we weer terug.

Woensdag

Woensdag 5 Juni

Na het ontbijt gaan we met elkaar naar het stadion. De bussen staan klaar om te vertrekken.

Nadat we het toernooi officieel hebben geopend gaan we beginnen met de voorronde wedstrijden. Tevens gaan de aangemelde partners met enkele van onze dames op pad om elders te genieten.

Na de voorronde wedstrijden brengen we iedereen weer terug naar Preston Palace. Iedereen kan op zijn/haar eigen manier genieten van de faciliteiten.

Om 17.30 uur hebben we een award party waar we enkele individuele deelnemers in het zonnetje willen zetten en onze nieuwe teams extra welkom willen heten.

Vervolgens tijd voor uitgebreid genieten van de keuken van Preston Palace. In de verschillende restaurant mogelijkheden met teamgenoten en of andere walking footballers aan tafel.

Natuurlijk is er ook tijd voor een feestje. Om 21.00 uur zullen we een gezellige muzikale avond organiseren.