nlenfrdeitples

Programma

Wij heten u van harte welkom bij de ALMELO CITY CUP op 29, 30 juni en 1 juli 2022

Drie dagen een Internationaal walking football evenement voor heren (55+) en dames (40+) teams. Maar liefst 48 teams uit verschillende landen. Drie dagen sporten, relaxen, heerlijk eten en feesten in Almelo. U zult er geen spijt van krijgen. Wij bieden u niet alleen voetballen, maar ook een niet-voetbal gerelateerd programma alsmede een geheel verzorgd All inclusive arrangement in een topaccommodatie met een gezamenlijke feestavond met live muziek.
Wij stellen het bijzonder op prijs dat ook partners van de deelnemers meekomen naar het vijfde internationale Walking Football Toernooi. Voor hen organiseren wij een speciaal programma.
  • U verblijft in Hotel Preston Palace. Waar u voor en na het sporten kunt genieten van het indoor zwembad, de bowlingbaan, de biljartzaal en de vele barretjes en terrassen en heerlijke gerechten. Een top locatie voor een paar dagen heerlijk relaxen. Zie www.prestonpalace.nl
  • U speelt in één van de modernste stadions van nederland. Eredivisieclub Heracles is onze gastheer. Zie www.heracles.nl
  • U bent in de gelegenheid om kennis te maken met het veelzijdige en vriendelijke Almelo.
  • Gedurende het toernooi is er een transferdienst tussen Hotel – Stad en Stadion.


Het dagprogramma ziet er als volgt uit:


Woensdag 29 juni 2022 15:00 - 20:00 uur


Nadat u uw koffers op de kamer hebt gebracht kunt u al heerlijk ontspannen in het zwembad, de biljartzaal of onder het genot van een drankje op één van de vele out- of indoor terrassen. Alvorens wij u 's avonds officieel welkom heten en kennis maken met uw teambegeleider, kunt u op een ontspannen manier gebruik maken van de diverse buffetten. Na het officiële gedeelte bent u weer vrij om te genieten in Preston Palace.
lopen
   

Donderdag 30 juni 2022


Nadat u van een uitstekend ontbijtbuffet hebt kunnen genieten starten we met het voetbaltoernooi in het Heracles stadion. Tevens kunt u op deze dag kennis maken met Almelo.

Wij zorgen dat iedereen weer tijdig terug is in de hotelaccommodatie waar u wederom kunt genieten van alle faciliteiten. s ‘Avonds wordt er een gezellige avond met live muziek georganiseerd voor alle deelnemers en eventuele partners.
prespal
   

Vrijdag 1 juli 2022


Na een goede nachtrust en wederom een uitstekend ontbijtbuffet zal deze dag volledig in het teken staan van walking football. Rond de klok van 16.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.
prijsuitreiking

Hoofdsponsor

Stersponsors

CO Sponsoren

  • [javascript protected email address]